Blogin pito on jäänyt viimeaikoina vähän paitsioon. Ei sillä etteikö käsitöitä olisi tullut tehtyä. Puikot suhisee joka ilta ja tuloksena on iso kasa villahousuja. Nyt vaan on ongelmana etten saa tehtyä kunnollisia nettisivuja, jotta saisin ne myyntiin. Eikä tuo isännänroikalekaan noista kotisivujen tekemisestä perusta vaikka muuten koneen kanssa touhuaakin.

Vauvakuume on edelleen päällä ja sen tuloksena on syntynyt ihania pikkuvaippoja. Mummun S-koon kaavalla on ommeltu muutamia söpöjä sisätäyttiksiä.

379904.jpg

Kaikissa sisä- ja ulkopuolella trikoo ja ulkokangasta tanakoittamassa puuvilla. Nepparitkin pysyy kuosissaan kun vaippa ei ole liian löprö. Alhaalla oikealla oleva dinovaippa on täytetty ja muut tyhjillään. Tässä vielä yksi raitavaippa auki.

379906.jpg

Työn alla on ollut myös pehmeä koko vaippaiän vaippa. Mallina on käytetty Babyidean HempHourExtraa. Päällä on trikoo ja sisällä kaksinkertainen bambufleece. Vaipassa on edessä nepparit joilla vaipan pituutta saa säädettyä. Vaippaan tulee vielä tarrakiinnitys (tarrat matkalla nettiputiikista kotiin) sekä bambuinen lisäimulipare. Aluksi ajattelin laittaa sen nepeillä kiinni vaippaan mut taidan laiskuuttani ommella sen kiinteästi kiinni.

379907.jpg

379913.jpg

379909.jpg

379914.jpg

Selkä ei oikein tahdo kestää tuota ompelua mut pikaisen istumisen tuloksena syntyi myös unelman pehmeä näpsyvaippa Mummun näpsyvaipan kaavalla. Päällä on Jyskin omenanvihreää (tai lime) bambufroteepyyhettä ja sisällä bambufleeceä. Täyttöaukko on edessä ja siinä on kiinteästi kiinni flanellinen imutasku.

379900.jpg

379902.jpg