Vihdoin ja viimein löysin muuttolaatikoista sen puuttuvan piuhan millä kameran saa kiinni tietokoneeseen. Sain siirrettyä nettipimennon aikana otetut kuvat koneelle. Kaikkea tekeleitä ei ole tullut kuvattua sillä ketä nyt kiinnostais tavalliset villasukat ja lapaset joita on ihan pakko neuloa lapsille päiväkotiin syksyn alkaessa tai lapsen kalsarit. ;) Ehkä nekin tulee kuvattua ja esiteltyä myöhemmin.

Ompelun saralla olen kunnostautunut lähinnä verhojen ompelun puolella. Tietenkään mitkään verhot ei käyneet sellaisenaan tänne uuteen kotiin. Muutenkin ikkunoiden määrä tuplaantui joten ommeltavaa riittää.

Sen lisäks olen taltuttanut päätään nostavaa vauvakuumetta muutamilla vaippaompeluksilla.

218544.jpg

Tässä on muutamat näpsyllä kiinnitettävät vaipat ihan pienelle. Lila on joustofroteeta molemmin puolin (kirppislöytölakanasta tehty). Valkoinen on taas molemmin puolin harsoa ja välissä puuvilla.

218545.jpg

Tässä samat suljettuna.

218546.jpg

218547.jpg

Tässä parit Mummun kaavalla ommellut S-kokoiset vaipat, joissa päällä puuvilla ja sisällä flanelli. Varsinkin tuo kukka- ja mehiläiskangas on miun lemppis.

Neulontaakin on tullut harrastettua. Villahousupuoli on ollut varsin tuottelias. Leilalle lähti taas kiitoksena kankaista villahousuja sekä sukkia.

 

218537.jpg

218539.jpg

218540.jpg

218542.jpg

218541.jpg

Omia varastojakin on tullut täydennettyä. Tässä on Sandnesgarnin Fritidsgarnista neulotut villahousut.

218532.jpg

Ihanan helpot neuloa ja tarpeeksi isoilla puikoilla neulottuna valmistuvat nopeasti.

Lapsille on tullut neulottua niitä pakollisia sukkia ja lapasia. Onneks äiti tuli apuun kun tarvittiin nopeasti muutamat sukat.

218535.jpg

Nää on äitin neulomat mut tuunasin ne itte päiväkotikelpoisiksi. Siellä toivotaan nääs et lasten vaatteet on selkeästi nimikoitu. Tässä tapauksessa ei liene epäselvää kenen sukista on kyse.

Venla himoitsi niitä miun Kool-Aidattuja palmikkosukkia joten neuloin hänelle samanlaiset.

218534.jpg

Ja joka tytöllä pitää olla pontso joten sekin tuli neulottua ja virkattua ihanasta pikkutytön langasta.

218543.jpg

Ai niin ja muuttomiehelle lähti kiitokseksi nämä villasukat.

218536.jpg