Viime aikoina on vapaa-aika mennyt jossain muualla kuin tietokoneen äärellä. Perustin vähän aikaa sit toiminimen ja ens vuoden puolella tulee myyntiin Petunia-hahtuvat. Aika on kulunut hahtuvia neuloen. Välillä oon ehtyny pyörähtää ompelukoneen ja saumurin ääressä ja sieltä on syntynyt vaippa poikineen. Edelleenkään ei ole käyttäjää luvassa mut jospa nuo menis jollekin vaikka lahjapakettiin.

302864.jpg

Vastasyntyneellekin sopiva näpsyllä kiinnitettävä vaippa, jossa päällä marjapuuronpunainen frotee, sisällä vaaleansininen flanelli ja imuna muutama kerros flanellia.

302856.jpg

Söpö tyttövaippa. Tehty Popolini Koalan mukaiseksi. Päällä frotee, sisällä flanelli ja imuna muutama kerros flanellia. Koko vaippaiän vaippa. Näitä vois käyttää vaikka Antilla yövaippana jos tuo suostuis näpsykiinnitteisiin vaippoihin.

302860.jpg

Jostain on joskus pesiytynyt meille Iguleen M-kokoinen kaava ja sillä syntyi tämä mansikkavaippa. Päällä puuvilla, sisällä flanelli ja muutama kerros imua. Takana täyttöaukko.

302861.jpg

302863.jpg

Tämän koevaipan ompelin käyttäen WeeWekan kaavaa. Ei tosiaankaan sopinut meidän XL-kokoiselle yövaipaksi. Kaava oli liian lyhyt ja leveä. Vyötärönepparit oli tiukimmillaan ja silti vaippa löpötti löysänä vyötäröltä. Antilla (2,5v) on kuitenkin aika pitkä selkä eikä rotevasta vartalosta huolimatta hänellä oo pömppömasua. Joten tämä täyttis pääsee kaapin nurkkaan pölyyntymään.

302865.jpg

Kyllähän mie neuloin ittelleni yhen piponkin. Lankana ihana Pirtin Kehräämön liukuvärjätty villalanka ja ohje Ullasta (jostain syystä en enää löydä sitä ohjetta mut oon ihan varma et se oli Ullasta). Hiukkasen karkea tuo pipo on päässä joten täytyy pestä se villanpesuaineella ja tarvittaessa huilauttaa lanoliinissa. Johan pehmenee.