Aika on mennyt muuttolaatikoita pakkaillessa ja muuttoa odotellessa. Enää alle 2 viikkoa ja sit ollaan omassa kodissa. Siellä saakin sisustaa kaikki ihan oman mielen mukaan. Ja vähän toisella tarmolla viitsii laittaa kun kyseessä on oma talo.

Esikoinen aloitti eilen eskarin. Vähän etukäteen jännitti et minkälaista siellä on. Ja ihan hyvin oli mennyt. Aika poikavaltainen ryhmä sillä tyttöjä on vain 5 ja poikia tuplaten sama määrä. Venlalla on tavoitteena oppia eskarissa lukemaan tekstauskirjaimia. En tiijä mitä ne nykyään siellä opettaa mut eiköhän siellä jotain tarpeellista opi.

Antti herkes tarviimasta kokonaan vaippoja. Päiväkuivaks oppiminen meni mallikkaasti kuukaudessa ja enää ei ole tarvittu vaippoja edes päikkäreillä ja automatkoilla. Viime viikolla isukki laitto lapset yöunille ja aamulla Venla käytti veikkaa potalla ja ihmetteli et miks Antilla ei ollu yövaippaa. Sen jälkeen on nukuttu pelkillä pikkareilla. Yhtenä yönä kävi vahinko (illalla syötiin vesimelonia)  mut muuten on pysyny sänky kuivana. Oispa kiva kun tässä olis tiedossa uus vaipan tarvitsija. Mut ei tuo isäntä taida innostua.

Kestovaippavaihdon vaipatkin on miun osalta vaihtaneet omistajaa. Mie sain suloiset vaipat Takomolta ja itse laitoin L-kokoiset vaipat Hannalle.  Vaipoista ei ole vielä kuvaa, kun meijän kamera taas kenkkuilee. Mut josko Hanna laittais miulle kuvan vaipoista niin saisin sen tänne blogiin.

Edit: Tässä Hannan laittama kuva miun tekemistä vaipoista

160708.jpg

Vaihdon "säännöistä" poiketen Hanna ei halunnut sisävaippaa ja kuorta vaan mielummin 2 sisävaippaa. Ja näissä vaipoissa on Hannan itsensä lähettämä hamppujoustofrotee sisäpuolena. Kiinteänä imuna on molemmissa 2xhamppujoustofrotee ja 4xbambucollege. Edessä nepparikiinnitys.

Koko vaippagalleria löytyy täältä.